Ontwerp zelf je toegangspoort


Ben je op zoek naar een mooie toegangspoort voor je huis? Dan kan je deze zelf eenvoudig ontwerpen! Op de site van DJS Hekwerken staat een unieke ontwerpmodule met budgetindicatie.

5 stappen
In vijf eenvoudige stappen stellen bewoners zelf een toegangspoort samen. In elke gewenste stijl en compleet met palen, verlichting, brievenbus en de gewenste bediening. De ontwerpmodule bevat in totaal meer dan een miljoen verschillende keuzemogelijkheden. Het systeem geeft voor elke keuze direct een budgetindicatie af. Na stap 5 ontvang u een reële richtprijs van de zelfontworpen poort.

4 stijlen modern, klassiek, tijdloos of hout
Deze nieuwe applicatie is bij uitstek ook geschikt voor aannemers die in opdracht van particulieren huizen bouwen of hoveniers die een compleet tuinontwerp willen presenteren. Een toegangspoort biedt niet alleen veiligheid, maar is gelijk een fraaie omlijsting van het huis. De applicatie voert de gebruiker in vijf eenvoudige stappen door de ontwerpmodule. In eerste instantie kan een keuze gemaakt worden uit vier verschillende stijlen: modern, klassiek, tijdloos of hout. In de volgende stappen voegt de gebruiker palen, afdekplaten, sierknoppen, verlichting, een brievenbus en de soort bediening aan zijn ontwerp toe. Je kan kiezen uit zowel handbediende poorten als volledig geautomatiseerde en geavanceerde toegangscontrolesystemen.

Snelle plaatsing
De hekwerken worden volledig in eigen beheer ontworpen, gefabriceerd en gemonteerd. Naast het ontwerp en de techniek verzorgen ze ook de complete bouwkundige uitvoering. Alle poorten en hekwerken worden op maat gemaakt in de moderne werkplaats in Vuren Omdat de poorten zowel bouwkundig als elektrisch volledig zijn voorbereid, is het mogelijk deze in één dag te plaatsen. Het bedrijf heeft met deze werkwijze de montagetijd van een inrijpoort met ruim 90% gereduceerd, waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft.