Ontspannen in eigen tuin

Wij Nederlanders zijn altijd druk, we hebben maar weinig tijd voor andere dingen en laat staan tijd voor jezelf. Dus ben jij toe aan een plek waar je heerlijk tot rust kunt komen? Het liefst in je eigen tuin? Wacht niet langer en lees hieronder hoe je het best tot rust komt.

hottub  beurs eigen huis

Hoe werkt een hottub?
Je wil een hottub in je tuin, superleuk en lekker, maar hoe werkt het? Handig is om de hottub op te warmen voordat je erin gaat zitten. Wanneer je begint met opwarmen is het water na 1 á 2 uur op een aangename temperatuur. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het bad en over welke soort kachel de hottub beschikt. Zo kun je gebruik maken van een externe of interne houtgestookte kachel. Het woord zegt het zelf al; je verwarmt de hottub door het stoken van hout. Ook kun je gebruik maken van een interne kachel.
Het water gaat ongeveer een week lang mee, maar je kunt ook reinigingsmiddelen gebruiken om het water langer te kunnen gebruiken.

Genieten
Heerlijk ontspannen terwijl je wordt gemasseerd door de krachtige jet massage stralers en bubbels. Of kies je toch voor de airblowers? Het is hoe dan ook genieten!
En zit je in de hottub en denk je: ‘Een drankje zou nu wel lekker zijn, maar ik kan het nergens kwijt.’ Geen probleem, want met een drankenhouder kun je gemakkelijk een drankje neerzetten zonder elke keer de hottub uit te hoeven. 

hottub verlichting beurs eigen huis

Relaxen op ieder moment van de dag
Lekker tot rust komen kun je naar mijn mening het beste in een heerlijke hottub of spa. Het kan op ieder moment van de dag. Wanneer je thuiskomt na een lange dag werken, na een zware workout, op een warme zomeravond of als een frisse ochtendduik. Het kan allemaal!

Het hele jaar door genieten
In een hottub of spa kun je het gehele jaar door genieten. Door de interne of externe (houtgestookte) kachel kun je heerlijk tot rust komen, ook wanneer het koud is. Ideaal voor de koude wintermaanden dus! Wanneer je gebruik maakt van een externe houtgestookte kachel is dat ook nog eens super voordelig. Doordat je de hottub verwarmt met hout blijven je gaskosten lekker laag. Helemaal met de hoge gasprijzen tegenwoordig is dit een uitkomst.

En met de handige covers blijft het water lekker warm voor de volgende keer dat je gaat bubbelen.