Nieuw leven in je eethoek?

Wil je jouw eethoek een nieuw leven inblazen en jouw interieur optimaal realiseren? Dan hebben wij de gouden tips voor jou om jouw eethoek op unieke en stijlvolle manieren in te richten. Eet met plezier in jouw stijlvolle eethoek dankzij de volgende interieur tips voor de eethoek. 

Een wandbank 
Wil je met het hele gezin aan tafel in de eethoek? Dan is er ruimte nodig. Een eettafel met x-aantal stoelen neemt behoorlijk wat ruimte in. Door gebruik te maken van wandbanken, behoud je een groot deel van de ruimte en ziet jouw eetkamerhoek er direct een stuk gezelliger uit. Monteer wandbanken in de hoeken en plaats een tafel met aan de overige zijde stoelen. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en ziet de eetkamerhoek er knus, stijlvol en praktisch uit. Op deze manier kun je met het hele gezin aan tafel! 

Verlichting 
Een juiste verlichting kan veel doen voor jouw interieur. Installeer een prachtige hanglamp boven de eettafel. Op deze manier is jouw eetkamerhoek direct perfect uitgelicht en geef je het een luxe uitstraling. Vandaag de dag zijn losse lichtbolletjes helemaal in. Laat verschillende lichtbolletjes in verschillende lengtes boven de eettafel hangen voor een speels en stijlvol effect. 

Wel of geen tafelkleed? 
Een tafelkleed is erg handig wanneer je met jonge kinderen aan tafel eet. De tafel blijft op deze manier mooi en je hoeft niet iedere keer na het eten de tafel schoon te boenen. Ook is een tafelkleed de perfecte aankleding voor de eettafel en de eetkamerhoek. Met een luxe tafelkleed kun je jouw eetkamerhoek een bijzondere sfeer geven. Wil jij liever een landelijke en romantische sfeer in huis? Dan is een rood met wit geblokt tafelkleed natuurlijk onmisbaar. 

Planten 
Geniet jij ook zo van de 'urban jungle' stijl? Een huis vol met kamerplanten geeft sfeer aan iedere woning. Breng jouw eetkamerhoek tot leven met prachtige hangplanten. Deze kun je in de hoek in een makramé hanger bevestigen of met leuke plantenpotten aan de muur. Wil jij altijd net wat kruidiger eten? Dan zijn kruidenplanten natuurlijk een leuke toevoeging voor jouw eetkamerhoek. 

Iedere dag bevind je je waarschijnlijk meerdere malen in de eetkamerhoek. Maak het daarom een fijn plekje in huis. Kies voor praktisch en stijlvol met wandbanken, tafelkleden, planten en de juiste verlichting. Zo geniet je iedere dag van een heerlijke maaltijd in een stijlvol hoekje in huis!