Meubels voor jouw thuiswerkplek


Je kunt best een paar snelle werkzaamheden op de laptop afronden aan de eettafel. Maar wanneer je voor een lange periode vanuit huis werkt, is het veel beter om een eigen thuiswerkplek te creëren. Een aparte werkplek zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren. Het is bovendien erg belangrijk voor je lichamelijke gezondheid. In een goed thuiskantoor maak je gebruik van kantoormeubelen in plaats van een willekeurige tafel en een eetkamerstoel. Ben je benieuwd welke kantoormeubelen de beste aankoop zijn voor jouw home office? Lees dan snel verder!

thuiswerkplek realiseer je droomhuis

Design kantoormeubelen
Maak je als interieurliefhebber geen zorgen: tegenwoordig hebben kantoormeubelen niet meer zo’n stoffige en saaie look. Er zijn juist prachtige designmeubelen verkrijgbaar die perfect aansluiten op een stijlvol interieur! Kijk maar eens naar de kantoormeubelen van Havic. Design kantoormeubelen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook extra comfortabel en van topkwaliteit. Gun jezelf deze luxe door jouw thuiskantoor in te richten met designmeubelen.

Zit-sta bureau
Heb je al eens gehoord van een zit-sta bureau? Deze bureaus worden steeds populairder op de werkvloer en worden nu ook regelmatig aangeschaft voor een thuiswerkplek. Dit bureau kun je gemakkelijk in hoogte verstellen. Het bureau kan zo hoog dat je er comfortabel achter kunt staan in plaats van zitten. Dit wordt ook wel dynamisch werken genoemd. De afwisseling van positie is goed voor de nek, rug en schouders, beter voor de doorbloeding en zorgt bovendien voor een betere focus.

thuiswerkplek realiseer je droomhuis

Ergonomische bureaustoel
Voor een goede werkhouding mag een ergonomische design bureaustoel niet ontbreken. Dit is de perfecte combinatie van comfort en luxe design. De bureaustoel is zowel praktisch als stijlvol. Is jouw thuiswerkplek verbonden aan de woonkamer? Dan zal een designstoel juist een mooie toevoeging zijn in plaats van een doorn in het oog.

Afsluitbaar ladeblok
Het is belangrijk om de werkplek netjes te houden en goed te organiseren. Een ladeblok zal hier zeker bij helpen. Je kunt het naast of onder het bureau plaatsen, zodat de spullen altijd binnen handbereik zijn. Veel ladeblokken zijn voorzien van een slot, zodat de belangrijke documenten veilig zijn opgeborgen. Dat is wel zo handig als er nieuwsgierige kinderen in huis rondlopen.

Compacte schuifdeurkast
Is een afsluitbaar ladeblok niet voldoende? Schaf dan ook een grote kast aan. Omdat er in een thuiskantoor vaak beperkte ruimte is, komt een compacte kast met schuifdeuren goed van pas. Dit is erg praktisch en neemt zo min mogelijk ruimte in beslag.