Maak je woning comfortabel


Tegenwoordig moet alles makkelijker en comfortabeler, dit geldt ook voor onze woning. Er komen gelukkig steeds meer producten op de markt die hiervoor zorgen, denk aan een slimme deurbel of aan domotica. In dit blog kun je alles lezen over 5 originele en handige producten die je woning nog comfortabeler kan maken.

tablet domotica realiseer je droomhuis

Inbouw pakketbrievenbussen
We houden van online shoppen en dit komt onder andere doordat je bestelling aan de deur wordt afgeleverd. Maar soms komt het ook voor dat een bezorgmoment je niet uitkomt of dat je op het moment van bezorging niet thuis bent. Vervolgens moet het pakketje mee terug naar een afhaalpunt of je buren nemen je bestelling aan, niet heel ideaal! Gelukkig is daar iets slims op bedacht, namelijk een bezorgbox. Met een inbouw pakketbrievenbus kun je op elke moment een pakketje ontvangen en is je bestelling veilig achter slot en grendel. Een pakketbrievenbus kan in de gevel worden geplaatst of in een uitsparing in een kolom. Ook pakketbezorgers maken graag gebruik van een bezorgbox. Ben jij dus iemand die graag online shopt maar te vaak de pakketbezorger mist, dan is een inbouw pakketbrievenbus een perfecte uitvinding voor je.

Een slimme deurbel
Steeds meer mensen kiezen voor een slimme deurbel, ook wel logisch gezien het een ontzettend handige uitvinding is. Een slimme deurbel heeft een ingebouwde camera en die is vaak verbonden met je smartphone of tablet. Wanneer iemand aanbelt kun je diegene zien en vaak is het ook mogelijk om met diegene te praten via het systeem, ook als je niet thuis bent. Bij bepaalde slimme deurbel merken is het zelfs mogelijk dat alle beelden standaard worden opgenomen en kun je het bekijken, zo kun je altijd in de gaten houden wat er rondom je woning gebeurt.

Een smart speaker
De smart speaker mag zeker niet in dit rijtje ontbreken en is perfect voor iedereen die gek is op leuke gadgets. Met een smart speaker heb je een eigen assistent in huis en hiermee wordt je leven een stukje makkelijker en comfortabeler. Een smart speaker kun je bedienen met je stem, zo kun je bijvoorbeeld muziek laten afspelen, vragen stellen en antwoorden hierop krijgen en tevens is het mogelijk om apparaten te laten bedienen.

Een slim bewateringssysteem
Hou je van tuinieren maar wil jij jezelf het iets makkelijker maken, overweeg dan eens om een slim bewateringssysteem aan te schaffen. Een tuin onderhouden kost namelijk ontzettend veel tijd maar met zo’n systeem wordt het net allemaal wat makkelijker. Een bewateringssysteem zorgt ervoor dat je planten in je tuin op het beste moment de juiste hoeveelheid water krijgt zonder dat je daar zelf ook maar iets voor hoeft te doen. Dit is ook een perfect systeem wanneer je wel eens vergeet je planten water te geven. Ook is het heel handig tijdens je vakantie, met een slim bewateringssysteem hoef je nooit meer je buren te vragen voor het bewateren van je tuin.

Slimme thermosstaat
Tot slot mag ook een slimme thermosstaat niet in dit rijtje ontbreken. Een slimme thermostaat is niet alleen heel handig, het kan ook zorgen voor een flinke besparing op je energierekening. Het is namelijk zo dat een slimme thermostaat je verwarming in je woning afstemt op je gedrag, zo gaat de verwarming nooit meer onnodig aan. De meeste slimme thermostaten kun je koppelen aan je smartphone en zo heb je vaak ook inzicht in je energieverbruik. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om op afstand de verwarming te bedienen, handig als je bijvoorbeeld terugkomt van een lange vakantie.

Met deze 5 originele producten zorg je ervoor dat je woning nog comfortabeler wordt en dat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.