Lift your interior to the next level


Besef je je dat de muren van je woning enorme canvassen kunnen zijn? Je hoeft je in interieur-styling niet langer te laten beperken door schilderijen in een kader, of muren in één kleur. Muurschilderingen hebben de bijzondere werking dat zij uiting geven aan jouw persoonlijke stijl en daarnaast harmonie brengen in jouw woning door afgestemd gebruik van kleur en vorm. Een muurschildering heeft een uniek karakter doordat het enerzijds op zichzelf staat en anderzijds op kan gaan in het geheel van het interieur.

Muurschildering REALISEER JE DROOMHUIS
Muurschildering REALISEER JE DROOMHUIS
Muurschildering REALISEER JE DROOMHUIS
Muurschildering REALISEER JE DROOMHUIS

Wanneer je de keuze hebt durven maken voor een muurschildering, zullen tal van vragen rijzen ten aanzien van thema/onderwerp, compositie, afmeting, materiaalverbruik, kleurgebruik etc. Om te komen tot een unieke, exclusieve en persoonlijke muurschildering kunt u een beroep doen op DurieuxDesign. Deze professional biedt jou een uitgebreide persoonlijke consultatie waarin zorgvuldig wordt bekeken wat uw wensen zijn, wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van de ruimte, interieur-kleuren, compositie, etc. Het leveren van maatwerk heeft hier grote prioriteit.

Maatwerk betekent dat zij allerlei vragen aan je zal stellen over bijvoorbeeld welke sfeer je wilt creëren in de ruimte waar jouw muurschildering mag komen. Zij zal je adviseren over het kleurgebruik. Zo zijn donkere tinten van kleuren al bruin, rood en groen in staat warmte te versterken en een geborgen gevoel op de roepen. Met zorgvuldig afgewogen gebruik van kleur kunt je dus sfeerbepalend werken.

Ook het te schilderen onderwerp/thema is van grote invloed op de sfeer in en beleving van de ruimte. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de natuur en ontdek hoe verfijnt en wonderlijk deze is. Door een plant, bloem of dier vergroot op de muur te laten schilderen wordt het wauw-effect in de ruimte blijvend.