Kwaliteit van de bovenste plank

Wil jij de luxe en karakteristieke uitstraling van hout combineren met duurzaamheid en onderhoudsgemak? Deze kunststof terrasplanken zijn hét perfecte alternatief voor diverse buitentoepassingen zoals (dak)terrassen, serres, overkappingen en balkons.

terrasplank beurs eigen huis

Wat is er nou lekkerder dan onbezorgd genieten in je tuin of op je balkon? Sfeervol aangelegd, met een natuurlijke uitstraling én weinig onderhoud... Kies dan voor Millboard planken van AlterWood. Hiermee geef je jouw buitenvloer de karakteristieke uitstraling van echt hout, maar ervaar je niet de nadelen van hout. Het maakt deze kunststof terrasplanken tot hét perfecte alternatief voor hout bij diverse buitentoepassingen zoals (dak)terrassen, serres, overkappingen en balkons.

Verrassend natuurgetrouw
Millboard planken voelen en zien er uit als echte houten planken. Dat komt omdat het exacte, met de hand gevormde kopieën van houten planken zijn, in grove en fijnere structuur. Door de kleurschakeringen en de houtnerf zijn de planken uniek en nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Het zijn dan ook de meest natuurgetrouwe kunststof planken die momenteel verkrijgbaar zijn.

Kwaliteit van de bovenste plank
Onze planken zijn niet alleen esthetisch ontzettend mooi, maar bieden nog vele andere voordelen. Het grootste verschil met houten planken is dat onze planken geen last ondervinden van weersinvloeden, waardoor de natuurlijke uitstraling jarenlang behouden blijft.

Door de UV- en weerbestendige toplaag, hoef je de plank niet te onderhouden en blijft de kleur behouden zonder dat je deze regelmatig te hoeven schuren, beitsen en lakken. Prettig toch? Bovendien zorgt de unieke samenstelling ervoor dat de planken niet kromtrekken, schimmelen en rotten. En hadden we al gezegd dat de planken kras- en vlekbestendig zijn?

terrasplank beurs eigen huis

Antislip, splintervrij, veilig
Één van de onderdelen die de plank zo uniek maakt, is de niet-poreuze veerkrachtige toplaag. Deze is uit zichzelf al stroef, maar ook kunnen algen zich niet afzetten waardoor het de beste antislip-eigenschappen heeft, zowel op een droge als natte vloer. Ideaal dus bij toepassingen rondom vijverpartijen, zwembaden of jacuzzi’s, maar ook bij nat weer is dat een enorm voordeel. Naast het hoge antislip-gehalte zorgt de toplaag er ook voor dat de speciaal ontwikkelde schroeven volledig verdwijnen in deze toplaag, waardoor je je niet kunt bezeren aan de schroeven. Een ander groot voordeel is de 100% houtvrije samenstelling waardoor de planken splintervrij zijn en je er zonder risico met blote voeten overheen kunt lopen.

Ongekend veel toepassingsmogelijkheden
Dankzij de unieke eigenschappen zijn de planken uitermate geschikt voor onder andere terrassen, serres, overkappingen, dakterrassen en balkons. De planken hebben geen scherpe randen, het stootboard is flexibel te plaatsen en je kunt mooie rondingen creëren. Dankzij de dimensionale stabiliteit is het zelfs mogelijk verstekhoeken te maken en te verlijmen en zo een nette strakke hoekverbinding te realiseren. We hebben diverse producten voor een perfecte afwerking van randen, opstapjes, trappen bij hoogteverschillen of bijvoorbeeld jacuzzi’s. De mogelijkheden zijn ongekend! AlterWood biedt ook voor jouw buitenruimte een perfect passende oplossing.

Uitgebreide buitenvloeren collectie
Onze buitenvloeren collectie biedt voor elk wat wils: kies je voor de traditionele eiken variant met een eigentijdse uitstraling, waar de afwerking van de houtnerf een fijne structuur heeft? Of zoek je meer een plank met een grovere en ongekend robuuste uitstraling? Want dan hebben we een prachtige replica van een plank van meer dan 100 jaar oud. Al onze planken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Welke uitstraling past bij jou?

Luxe, kwaliteit en duurzaamheid
Met Millboard heb je niet alleen de meest natuurgetrouwe, mooiste en veilige terrasplank te pakken, maar maak je ook meteen een uiterst duurzame keuze. In het productieproces maken we namelijk géén gebruik van olie om de kunststoffen te maken, wat mede de uiterst lage CO2-voetafdruk verklaart. Daarnaast kennen de planken een lange levensduur en zijn ze onderhoudsvrij, dat maakt dit eveneens een duurzaam product. Kortom: kies je voor Millboard, dan kies je voor natuurlijke schoonheid met hoge prestaties, waar jarenlang niet naar omgekeken hoeft te worden!

terrasplank beurs eigen huis
terrasplank beurs eigen huis
terrasplank beurs eigen huis
terrasplank beurs eigen huis
terrasplank beurs eigen huis