Kom jij je woning niet meer in?


Het kan iedereen overkomen; je loopt je huis en op het moment dat je je realiseert dat je je sleutel niet hebt meegenomen, hoor je de deur achter je in het slot vallen. Dat is een uitermate vervelende situatie. Je hebt jezelf buitengesloten en nu kun je niet meer naar binnen komen. Ook kan het zijn dat je de sleutel wel in je handen hebt, maar dat je slot kapot is. In beide gevallen is het verstandig om een goede slotenmaker in te schakelen. Hoe je deze persoon snel kunt inschakelen, laten wij je in dit artikel graag zien. Weet je namelijk waar je moet zoeken, dan hoef je nooit lang op een specialist te wachten.

Waar vind je een goede slotenmaker?
Als je je woning niet meer in kunt komen omdat je jezelf hebt buitengesloten of omdat het slot niet meer werkt, dan moet je een slotenmaker oproepen. De beste manier om een specialist te vinden, is door naar de site Slotenprobleemkwijt.nl te surfen. Deze site is het beste beginpunt om een slotenmaker te vinden. Je kunt hier je postcode invoeren en vervolgens krijg je te zien welke specialisten in jouw regio beschikbaar zijn. Je kunt vervolgens kiezen met wie je in zee wilt gaan en je kunt gelijk contact opnemen. Hoe beter je het probleem kunt beschrijven, hoe nauwkeuriger de inschatting van de te maken kosten zal zijn. Ga je akkoord met het voorgestelde bedrag, dan komt de expert gelijk naar je toe.

Sleutel REALISEER JE DROOMHUIS

Zorgt de slotenmaker enkel dat je je woning weer in kunt?
Een deur die in het slot gevallen is, is soms moeilijk weer open te krijgen. Een slotenmaker heeft allerlei gereedschappen om te zorgen dat het slot weer open gemaakt wordt. Het kan zijn dat het slot hierbij gesloopt moet worden. Dat geldt negen van de tien keer sowieso wanneer je slot überhaupt niet meer werkt. In dat geval zorgt de slotenmaker niet alleen maar dat je weer binnen kunt komen, maar ook dat je vervolgens de deur weer op de juiste manier kunt afsluiten. Je wilt namelijk niet dat na jou, iedere willekeurige persoon jouw woning kan binnenlopen. Je verzekering dekt namelijk ook niets wanneer je geen goede sloten op je deur hebt. Vandaar dat de slotenmaker altijd een ander (tijdelijk) slot op je deur zal zetten.

Onderhoud je slot goed
Weinig mensen realiseren zich dat een slot ook onderhoud nodig heeft. Een drupje olie kan nooit kwaad en merk je dat het slot minder wordt, vervang het dan vroegtijdig. Zo kom je nooit voor een dichte deur te staan. Bovendien is het verstandig om oude sloten te vervangen omdat dieven steeds handiger worden in het openbreken van sloten, zeker als het over oude sloten gaat. Vraag daarom een slotenmaker om je huis te voorzien van de nieuwste sloten.