Knap je gevel op


Het creëren van een mooie uitstraling voor de gevel van een huis voor een klein budget is niet makkelijk, maar het is niet onmogelijk. We hebben een paar handige tips voor je op een rijtje gezet! 

voordeur gevel realiseer je droomhuis

Verse verflaag
Met een beetje creativiteit en vastberadenheid kun je binnen een middagje werk iets heel moois van maken van de gevel van je huis. Er zijn vele kosteneffectieve manieren om de buitenkant van het huis te transformeren zonder veel geld uit te hoeven geven. Het schilderen van de buitenkant van het huis is een van de gemakkelijkste en meest kosteneffectieve manier om de aantrekkingskracht van het huis te vergroten en een nieuwe look te creëren. Een verse laag verf kan het huis er gloednieuw uit laten zien, en met zoveel kleuren en stijlen om uit te kiezen, ben je er zeker van iets te vinden dat bij jouw smaak past. Ook het verven van je schutting is een goed idee, zo blijft hij langer beschermd en ziet hij er weer fris uit. Als je schutting toch aan vervanging toe blijkt te zijn dan kun je een kijkje nemen bij Henderson Living.

Verf de voordeur
De voordeur is vaak het eerste wat mensen opvalt als ze naar je huis lopen. Dit is niet alleen een van de goedkopere manieren om de buitenkant van het huis op te knappen, maar ook een van de snelste. Een deur wordt blootgesteld aan elementen zoals zon, wind, regen en sneeuw. Een nieuw likje verf iedere drie tot vijf jaar zal dan ook zeker geen kwaad kunnen.

Andere kleine renovaties
Afhankelijk van de staat van het huis en wat je wil bereiken, zijn er verschillende kleinere renovaties die een geweldige manier zijn om de buitenkant van het huis op te knappen zonder veel geld uit te hoeven geven.
Verlichting: Dit kan een goede manier zijn om stijl aan het huis toe te voegen en een veiligere omgeving te creëren. Neem eens een kijkje bij de bouwmarkt of er lampen te vinden zijn die passen bij de stijl van het huis. Je kunt kiezen voor een moderne look of juist een mooie vintage uitstraling.
Bestrating: Een nieuw aangelegde entree zal niet alleen veiliger zijn om overheen te lopen, maar ziet er ook nog eens mooi uit!
Gevelbekleding: Als je gevelbekleding zijn beste tijd heeft gehad, dan is kunststof gevelbekleding kopen een goede optie. Dit zal een afgewerkte look geven aan je huis en het is ook nog eens onderhoudsarm!