Keuken spuiten: goedkoper, duurzaam


Past de kleur van de huidige keuken niet bij je nieuwe interieur? Is de keuken in de nieuw aangekochte woning niet jouw smaak? Laat de folie van de deurtjes los of is de keuken vergeeld? Het zijn een aantal redenen waarom mensen kiezen voor het spuiten van de keuken. Als de keuken kwalitatief nog goed genoeg is, dan is een nieuwe keuken aanschaffen niet nodig. Dit scheelt in het budget en je draagt bij aan een stukje duurzaamheid.

Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis

Alle kleuren mogelijk
Het begint steeds bekender te worden dat het spuiten van keukens en een optie is. Qua kleuren kun je alle kanten op. Keukens-spuiten.nl heeft sinds dit jaar een aanbod van ruim 40 kleuren, waarvan we grote kleurstalen beschikbaar hebben in onze showrooms. Deze kleuren heeft onze kleuradviseur met zorg uitgekozen gebaseerd op haar ervaring, de wensen van de klant en de trends in de markt. Het aanbod gaat van basic wit, mat zwart en taupe kleuren tot aan de gedurfde groene, blauwe en rode kleuren. Zit hier geen kleur bij die je aanspreekt, dan kan onze collega helpen met het zoeken van de juiste kleur.

Bepaalde effecten kunnen niet gespoten worden. Dan spreken we over bijvoorbeeld houtlook, betonlook of parelmoer. Als dit is wat je wenst, dan werken we met een bedrijf samen dat dit kan realiseren.

Keuken spuiten of renoveren
Het spuiten van de keuken kan onderdeel zijn van een gehele keukenrenovatie, maar ook alleen het spuiten van de keuken kan al een geheel andere uitstraling geven. Sommige mensen kiezen bijvoorbeeld voor een andere handgreep en dan herken je de keuken al niet meer terug. Als je naar onderstaand voorbeeld kijkt, dan zie je dat het spuiten van de keuken de feel geeft van een nieuwe keuken.

Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis

Wil je meer dan alleen spuiten? Dan kun je net zo ver gaan als je zelf wilt en als je budget toelaat. Nieuw blad, andere achterwand, de bovenkastjes weg of nieuwe apparatuur, zijn allemaal opties waar je over na kunt denken. Als bedrijf focussen wij ons puur op het spuiten van de keuken. Al kan onze adviseur wel meedenken in de keuze van de kleur-materiaalcombinatie indien er een verdere renovatie plaats gaat vinden.

Eigen ervaring
Ook ikzelf (schrijfster van de blog) ga onze keuken thuis renoveren. Toen mijn man en ik dit huis kochten is de keuken in een neutrale kleur gespoten, namelijk wit: RAL 9010. Nog steeds een van de meest gekozen kleuren bij ons bedrijf. De tegeltjes zijn in een contrastkleur geschilderd en we hebben nieuwe handgreepjes geplaatst. Iedereen dacht dat we een nieuwe keuken geplaatst hadden. Een totaal nieuwe look voor een relatief kleine investering.

Nu gaan we de hele benedenverdieping restylen en onze keuken is daar ook een onderdeel van. Mijn man en ik willen nu juist dat de keuken een eyecatcher gaat worden in de ruimte. Dit keer gaan we dus voor de volledige renovatie. De bovenkastjes gaan weg, we vervangen het blad, bijna alle apparatuur gaat vervangen worden, er komen nieuwe handgrepen en natuurlijk kiezen we een geweldig toffe nieuwe kleur.

Wil je hiervan op de hoogte blijven? Volg ons dan op social media en zie wanneer er een blog is gepost. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van het spuiten van je keuken.

Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis
Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis
Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis
Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis
Nieuwe keuken spuiten Beurs Eigen Huis