Je badkamer simpel aanpassen


Is jouw badkamer toe aan een opfrisbeurt? Soms is een kleine verandering in de badkamer voldoende om de ruimte te transformeren. Het kan gaan om het toevoegen van een nieuw meubelstuk, het veranderen van kranen of verlichting, of het toevoegen van een vleugje kleur. Dit is goed nieuws voor wie geen budget of tijd heeft voor een complete badkamerrenovatie. Of het nu gaat om het veranderen van jouw hoofd badkamer of een ensuite, in deze blog bespreken we enkele suggesties om dit voor elkaar te krijgen.

Ga voor een nieuw badkamermeubel
De badkamermeubel is vaak een van de eerste dingen die je ziet als je een badkamer binnenkomt. Als de jouwe er een beetje oud uitziet, overweeg dan om hem te vervangen om de kamer op te frissen.
Je badkamer opruimen is ook een snelle en gemakkelijke manier om je ruimte te transformeren, dus kies een wastafel met veel opbergruimte. Kies een wastafel die de uitstraling van de badkamer verbetert. Hieronder een aantal tips voor verschillende stijlen:
Wil je iets meer ingetogen? Je badkamermeubel hoeft niet helder en gedurfd te zijn om in het oog te springen! Als je een traditionele badkamer hebt, kies dan voor een meubel in een gedempte kleur zoals wit, crème, grijs, donkerblauw of houteffect. 
Voor een moderne badkamer zou je kunnen gaan voor een zwarte wastafel. Meer dramatisch dan andere afwerkingen, zwart is geweldig voor het toevoegen van diepte en contrast zonder je ruimte te overweldigen. Ook meubelen met hoekige grepen of push-to-open lades passen naadloos in een moderne badkamer.
Heb je wat meer opslagruimte nodig? Er zijn ook badkamermeubels met extra veel opbergruimte, daarnaast hebben de meeste meubels een kolomkast die erbij past. Stem de kleur en stijl van je meubels op elkaar af voor een samenhangende look.

badkamerrekje REALISEER JE DROOMHUIS

Nieuwe accessoires
Het transformeren van de badkamer kan zo simpel zijn als het toevoegen van alle accessoires die je nodig hebt voor een volledig functionerende ruimte. Badkamer accessoires zijn natuurlijk ook stijlvolle design elementen om de inrichting te verfraaien:  - Help je badkamer opgeruimd, kiemvrij en stijlvol te houden met een zeepbakje of dispenser;
 - Voeg een handdoekring, haken of stangen toe om jouw handdoeken netjes op een gemakkelijk bereikbare plaats te bewaren. Een badjashaak doet hetzelfde voor je badjas;
 - Houd je douche netjes en opgeruimd met een douche mand, of neem een caddy voor je bad; dit is een verbluffende functie die je glas, boek of kaars vasthoudt terwijl je geniet.Al deze accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en afwerkingen, zodat je gemakkelijk het juiste product voor jouw badkamerontwerp kunt vinden.

 

Spiegel REALISEER JE DROOMHUIS

Verander je verlichting
Badkamerverlichting is van vitaal belang om voldoende verlichting te bieden voor dagelijkse badkamertaken. Je verlichtingskeuze kan ook het uiterlijk en de sfeer van je badkamer volledig veranderen.
Kies voor warmere lampen in plaats van harde, felle lampen om de juiste badkamersfeer te creëren. Kies indien mogelijk voor lampen met dimmers, zodat je de helderheid in de badkamer eenvoudig kunt aanpassen aan stemming en gebruik. De badkamerverlichting moet jou ook helpen om je 's ochtends goed en klaar te voelen en' s avonds te laten ontspannen. Je kan ook kiezen voor een badkamerspiegel met verlichting.
Net als bij kranen is het veranderen van de verlichting een simpele toepassing die jouw badkamerinrichting kan transformeren. Verbeter de sfeer van de badkamer met een hangende plafondlamp of schaduwrijke wandlampen, of verhoog de glamour factor met een statement licht zoals een kroonluchter.
Als het op afwerking aankomt, zullen messing en chroom een ​​badkamer een klassieke uitstraling geven en de meeste decors aanvullen. Ga voor een modernere look en ga voor zwart. We raden ook aan om je verlichting af te stemmen op je kranen voor een uniforme uitstraling.