Inspiratie voor je zolder slaapkamer


In je slaapkamer wil je tot rust komen en heerlijk kunnen slapen. Dan doe je dat natuurlijk het liefst in een sfeervolle en rustgevende omgeving. Heb je hierbij al eens gedacht aan de zolder, een ideale ruimte voor een knusse en gezellige slaapkamer. Hier geniet je van alle rust en kan je jezelf weer opladen voor een nieuwe dag.

Zolder slaapkamer dakkapel verbouwen dakraam Beurs Eigen Huis

Geniet van 't mooiste licht
Licht dat van boven de slaapkamer binnenvalt is het allermooist. De kleuren en materialen lichten er op natuurlijke wijze van op. Het zorgt voor warmte en sfeer en maakt van jouw slaapkamer een comfortabele leefruimte. Om te kunnen genieten van voldoende licht in de slaapkamer is een daglichtoplossing ideaal. Dit kan een standaard tuimeldakraam zijn of kies voor een echte ruimtewinner en combineer meerdere dakramen in een dakkapel. Naast extra ruimte zorgt een dakkapel, door een verhoogde plaatsing van het dakraam in het dak, ook voor meer daglicht in de slaapkamer.

Zolder slaapkamer dakkapel verbouwen dakraam Beurs Eigen Huis

Zorg voor licht en kleur
De slaapkamer is een plek waar je heerlijk tot rust wilt komen. Daar kan je naast daglicht ook met kleur ideaal op inspelen. Kies voor de muren en vloer bijvoorbeeld voor natuurlijke en lichte basiskleuren. Gebruik bij de inrichting van de kamer diverse accessoires van verschillende kleuren (basis en accentkleuren), texturen (zacht, structuur) en materialen (stof, hout, metaal). Combineer deze en wissel het af voor een geheel eigen sfeer.

En wil je even geen warmte of licht in de slaapkamer, voeg dan zonwering of raamdecoratie toe aan je dakraam. FAKRO heeft hiervoor een ruim assortiment decoratieve en verduisterende zonwering beschikbaar. Er zijn verschillende kleuren en diverse decoratieve prints verkrijgbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij jouw woonwensen.

Zolder slaapkamer dakkapel verbouwen dakraam Beurs Eigen Huis
Zolder slaapkamer dakkapel verbouwen dakraam Beurs Eigen Huis