Foto's in je interieur


Het is belangrijk om je thuis te voelen in je eigen huis - there’s just no place like home! Met wat mooie meubels kun je al een heel eind komen, maar zonder aankleding kan het huis net zo goed van je buren zijn. Tijd om daar wat aan te doen! Door foto’s in je interieur te verwerken, kun je binnen no-time je eigen persoonlijke touch toevoegen. In dit artikel vertellen we je graag hoe je foto’s in je interieur kunt gebruiken. Dus lees snel verder voor wat inspiratie.

foto's realiseer je droomhuis

Foto’s in vintage potjes
Het is tijd voor je wekelijkse kringloop ronde! Niet alleen leuk om te doen, maar het geeft uiteindelijk ook nog eens een mooi resultaat in jouw interieur. Ga op zoek naar een collectie oude potjes en doe daar je favoriete foto’s in. Zorg er wel voor dat je foto’s niet te groot of te klein zijn want ze moeten natuurlijk wel in de verschillende potten passen. Je kunt een foto collage maken van de leukste kiekjes, maar let er wel op dat je vanaf de voorkant kunt zien wat er op de foto staat. Of je nu kiest voor glazen potten of voor een oud retro vintage stijl, heb er plezier in, zolang het maar past binnen jouw eigen stijl!

Maak een tafelboek
We zijn allemaal wel bekend met het maken van een fotoboek, waarbij we al onze herinneringen op een mooie manier koesteren. Of het nu een verre vakantie, bijzondere gebeurtenis of gewoon de alledaagse dingen zijn - een fotoboek zorgt ervoor dat je al deze mooie momenten kunt herbeleven. Kies een thema, maak een selectie van de leukste foto’s en bundel deze in je eigen tafelboek. Vergeet de cover niet! Laat deze vervolgens afdrukken bij één van de vele online diensten en zo heb je een mooi tafelboek als eyecatcher op jouw bijzettafel. Niet alleen mooi, maar ook praktisch als gespreksonderwerp met je visite!

foto wand  muur realiseer je droomhuis

Creëer een fotowand
We kunnen er bijna niet meer omheen: de fotowand! Een klus die we maar blijven uitstellen, terwijl je eigenlijk met een middagje werk een totaal nieuwe sfeer kunt creëren. Tijd om je huis een mini make-over te geven! Vaak worden er een aantal persoonlijke foto’s in fotolijstjes afgewisseld met leuke teksten, leuke landkaarten of inspirerende beelden. Je kunt ook een poster afdrukken en deze toevoegen aan de fotowand. Maak gebruik van verschillende formaten op de muren, kies je kleur en stijl en denk goed na over de compositie. Last but not least, maak je fotowand niet té gek, je kunt namelijk ook op andere plekken in je huis leuke spiegels, bordjes en manden ophangen.