Flexibele bubbelbaden

Toe aan een uurtje buiten badderen na een drukke werkdag? Of wil je in het weekend wat quality time met je partner of vrienden doorbrengen? Dan is een luxe Intex jacuzzi of een ander opblaasbaar bubbelbad (met of zonder jets) een geweldig idee!

De voordelen van Intex Pure Spa opblaasbare bubbelbaden
Je ziet het al helemaal voor je: Je bestelt een bad om buiten heerlijk in te bubbelen en ontspannen. Je maakt alvast een hoek in je tuin vrij om het bubbelbad goed te kunnen plaatsen en rolt de tuinslang uit. Het pakket arriveert en je kunt niet wachten om het op te blazen en het vol met water te laten lopen. Je voelt de warme bubbels al bijna onder je oksels kriebelen. Dat wordt genieten!

Een van de grootste voordelen van een opblaasbaar bubbelbad is de flexibiliteit die je met een permanent bubbelbad niet hebt. Je neemt het hierdoor ook gemakkelijk mee op vakantie. Gewoon mee achter in de auto. Zelfs een weekendje weg verrijk je met de weldaad van een opblaasbaar bubbelbad.

Blog Economy - Plezier met flexibele bubbelbaden

En heb je er thuis in je eigen achtertuin de hele zomer van genoten en zie je de temperatuur zakken? Dan laat je het water eruit, laat je de lucht eruit en vouw je het bad weer netjes op. Terug in de opbergtas en tot de volgende keer maar weer.

Waar moet je op letten bij flexibele bubbelbaden
Behalve een goed merk als Intex, zijn er nog meer belangrijke zaken om over na te denken voordat je er eentje aanschaft. Neem bijvoorbeeld de maat. Is een bubbelbad voor 4 personen voor jou groot genoeg? Of wil je er met meer mensen in kunnen zitten?

Wil je sierlijke bubbels of liever jets die krachtige waterstralen in het bad verspreiden? Rond, hoekig, met normale waterontharder of een onderhoudssysteem op basis van zout; kiezen maar.

Onderhoud en accessoires voor bubbelbaden
Voor het onderhoud reken je op de standaard accessoires die meegeleverd worden, zoals een drijver en filter. Periodieke controle en indien nodig vervanging is meer dan voldoende om geruime tijd plezier van je opblaasbaar bubbelbad te hebben.

Praktische accessoires betreffen de zwembadstofzuigers, een voetenbad (om voordat je het bubbelbad instapt iedereen zijn voeten te laten reinigen) en een isolatiedeksel om het water langer op temperatuur te houden.

Andere accessoires – en deze maken de bubbelbadervaring nóg intenser – zijn hoofdkussens, jet verlichting, zitjes, bekerhouders of een bartafeltje. Zo hoef je het warme water niet eens te verlaten voor een koel drankje en blijf je lekker met je gezelschap zitten totdat er bijna vliezen tussen je tenen groeien.

En wie all-the-way wil gaan, plaatst een meubel ombouwset rond het opblaasbare bubbelbad. Wedden dat je al een plekje in je tuin aan het zoeken bent om binnenkort jouw Intex Jacuzzi te kunnen plaatsen!