Fleur je interieur op

Wat is het heerlijk om een aantal dagen op vakantie te gaan en hier volledig tot rust te komen en om de mooiste momenten vast te leggen. Weer terug in Nederland kun je deze vakantiefoto’s een mooi plekje in huis geven. Zo kun je een fotoboek maken. Zorg ervoor dat je alleen de allerleukste erin plaatst. Je wilt er namelijk snel doorheen kunnen bladeren. Een fotoboek is niet alleen ideaal voor het ophalen van herinneringen, maar ook om je woning op te fleuren. Ben jij benieuwd hoe je dit kunt doen? In dit artikel lees je hier meer over. 

Behoefte aan verandering
Na een vakantie kun je je helemaal herboren voelen. Je hebt de werkmodus even uit kunnen zetten en bent echt gaan detoxen van de alle drukte. Hierdoor kun je behoefte hebben aan iets nieuws, bijvoorbeeld een nieuwe look voor de kamers in je woning. Wanneer je toe bent aan verandering, hoef je niet meteen te denken dat je alles moet omgooien. Kleine aanpassingen hebben namelijk ook groot effect. Dit begint bij schoonmaken. Plan een aantal schoonmaakdagen in en vergeet geen grote vuilniszakken te kopen. Wees kritisch over de spullen die je in huis hebt liggen en eigenlijk helemaal niet gebruikt. Geef of gooi deze weg. Hiermee creëer je meer ruimte in de woning, waardoor je beter zal inzien waar aanpassingen nodig zijn.

Een nieuwe look
Nu je woning is opgeruimd en je meer ruimte hebt gecreëerd, is het tijd om aanpassingen te doen. Een nieuwe look creëren kun je doen door nieuwe accessoires in huis te plaatsen. Bijvoorbeeld door die mooie vakantiefoto's af laten drukken en in toffe lijstjes op te hangen of kies 1 favoriet en laat die groot afdrukken op plexiglas. 

Kortom, fleur je woning op door een grondige schoonmaakbeurt in te plannen en woonaccessoires toe te voegen in het huis.