Overslaan en naar de inhoud gaan
Duurzaam REALISEER JE DROOMHUIS

ENERGIE | DUURZAAM WONEN

Duurzaam REALISEER JE DROOMHUIS

Wegwijs in de keuzes om te verduurzamen
Comfortabel wonen in een huis dat op de toekomst is voorbereid en met een lage energierekening, dat wil iedereen. Technisch kan alles, maar wat is geschikt voor jou? Zonnepanelen, van het gas af, een innovatief ventilatiesysteem, of toch eerst isoleren en het huis in een goede jas steken. Jouw woning, de huidige staat, je persoonlijke ambities én je budget bepalen de mogelijkheden.

Je hebt overzicht nodig van wat er kan, inclusief een goed advies. Op Beurs Eigen Huis kun je producten, toepassingen en materialen zien en voelen. Dat helpt je op weg naar de duurzame oplossingen die bij jou en jouw woning passen.

Duurzaam advies
Hoe kom je tot de beste keuze van producten en maatregelen? Met een goed advies van de professional wordt dat een stuk eenvoudiger. Op Beurs Eigen Huis zijn vertegenwoordigers van Stichting Passief Bouwen aanwezig om antwoorden te geven op je vragen. Op het Duurzaam Wonen Adviespunt kun je van hun onafhankelijk advies krijgen. Neem gerust je plannen en bouwtekeningen mee! Zij reiken je vast en zeker oplossingen aan waar je mee verder kunt.