De mooiste sfeerverlichting


Als je houdt van een fijne sfeer in huis dan is de juiste verlichting hierbij heel erg belangrijk. Verlichting zorgt namelijk voor een fijne sfeer en ook echte ambiance in een huis, de juiste lampen en kleuren van de lampen kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren. Daarnaast is licht ook nog eens heel erg leuk om mee te experimenteren, het kan je huis een hele andere look geven dan dat je misschien van te voren voor ogen had. Er zijn dan ook nieuwe lampen die je thuis kan gebruiken die voor heel veel sfeer kunnen zorgen. Wil je meer weten over hoe je de mooiste sfeervolle verlichting bij jou in huis kan halen? Lees hieronder dan snel verder voor meer informatie hier over.

Wat kan je allemaal met deze verlichting?
De lampen waar we het over hebben zijn de Philips Hue lampen. Deze lampen, het gaat hier alleen om de lichtbol, kan je in allerlei verschillende lampen doen in je huis. Het gene wat deze lampen zo anders maakt dan alle andere lampen, is dat je deze vanaf een afstand aan en uit kan zetten, maar ook kan je deze helemaal veranderen van kleur. Zo kan je dus jouw hele huis een kleur geven die jij mooi vind, maar ook kan je terugschakelen naar normaal licht.

Hoe kan je alles aansluiten op een apparaat?
Als je meerdere van deze lampen in huis hebt, dan kan je deze door middel van je smartphone allemaal aan elkaar koppelen en dus ook bedienen via je smartphone. Zo kan je dan ook bijvoorbeeld elke kamer een aparte instelling geven, die je met een druk op de knop aan kan zetten of kan veranderen. Zo kan je jouw huis verschillende looks geven waar je dus nooit genoeg van kan krijgen en het zorgt voor een fijne sfeer.

Wat zijn de andere voordelen?
Naast dat de lampen natuurlijk erg mooi zijn en zorgen voor een hoop sfeer, zijn deze lampen op de langere termijn ook nog eens goed voor je portemonnee. De Hue lampen zijn namelijk LED verlichting en dit is veel beter voor het milieu en ook voor het verbruik van energie. Het inzetten van deze lampen bij jouw thuis kan er dus voor zorgen dat je energierekening aanzienlijk verlaagt! Zo heb je dan niet alleen een mooi huis, maar ook nog eens een duurzaam huis.