De perefect georganiseerde wasruimte


Op zoek naar een slimme manier om je wasmachine en droger stijlvol te integreren en extra opbergruimte te creëren? Maak kennis met de innovatieve wasmachinekasten van Wasombouw! De oplossingen zijn speciaal ontworpen om aan al jouw opberg behoeften te voldoen en je wasruimte perfect te organiseren. Met diverse configuratieopties en een strak design bieden wij de ideale oplossing voor het inbouwen van je wasmachine(s) en droger.

wasombouw

Ergonomisch ontwerp voor comfort
Vind je het lastig om telkens te bukken tijdens het in- en uitladen van de was? Onze wasmachinekasten plaatsen je wasmachine en droger op een ergonomische hoogte van 58 cm. Met handige uittrekplateaus voor je wasmand wordt het doen van de was een stuk eenvoudiger en comfortabeler. Zeg vaarwel tegen rugpijn en ongemak!

Stijlvolle en georganiseerde wasruimte
Dankzij het strakke en moderne ontwerp van onze inbouwkasten blijft je wasruimte altijd netjes en georganiseerd. Of je nu een kleine wasruimte hebt in je bijkeuken, badkamer, zolder, berging of washok, onze kasten passen perfect in elke omgeving. Ons modulaire systeem en gebruiksvriendelijke passtrips maken het eenvoudig om de kasten aan te passen aan jouw specifieke ruimte.

Gratis persoonlijk ontwerpadvies
Weet je niet zeker hoe je je wasruimte het beste kunt inrichten? Bij Wasombouw bieden we gratis en vrijblijvend advies met persoonlijke ontwerpen van onze specialisten. Wij helpen je de perfecte wasmachinekast te kiezen die aan al jouw wensen voldoet.

wasombouw beurs eigen huis

Extra opbergruimte en onzichtbare aansluitingen
Onze wasmachinekasten bieden niet alleen een stijlvolle look, maar ook extra opbergruimte. Met een ruime lade onder de wasmachine voor bijvoorbeeld je wasmand en de mogelijkheid om een opzetkast bovenop het meubel te plaatsen, kun je je kast tot wel 240 cm hoog maken. Alle afvoerbuizen, snoeren en aansluitingen worden netjes weggewerkt, waardoor je wasruimte er altijd opgeruimd uitziet.

Veiligheid en geluidsoverlast reductie
Bij Wasombouw staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze kasten zijn voorzien van het Duitse TUV kwaliteitskeurmerk en zijn gecertificeerd om je garantie te behouden. Daarnaast verminderen onze unieke ombouwmethoden en het gebruik van hoogwaardig MDF materiaal de trillingen en geluidsoverlast aanzienlijk, zelfs op houten vloeren.

Ontdek de perfecte wasmachine en droger ombouwoplossingen
Transformeer je wasruimte met de stijlvolle en functionele ombouwoplossingen van Wasombouw. Kies voor comfort, extra opbergruimte en een strak design. Bekijk ons assortiment aan wasmachinekasten en losse kasten en ontdek de mogelijkheden voor jouw wasruimte. Creëer een ruimte waar je graag tijd doorbrengt en je was met plezier doet.

Bezoek ons tijdens Beurs Eigen Huis
Kom langs bij onze stand tijdens Beurs Eigen Huis en ervaar onze innovatieve oplossingen in levende lijve! Of begin alvast met shoppen via onze webshop wasombouw.nl. Grijp deze kans om je wasruimte te transformeren en geniet van een georganiseerde, stijlvolle omgeving!